Προσθέστε συναδέλφους και διαχειριστείτε δικαιώματα πρόσβασης ανά ρόλο.
Προσκαλέστε υπαλλήλους
Ανοίξτε τη διαχείριση ομάδας
Μέσω των περιοχών Προσωπικού/Ομάδας ή των ρυθμίσεων.
Προσκαλέστε άτομο
Εισαγάγετε επαγγελματικό email και αναθέστε ρόλο — το άτομο λαμβάνει ένα email πρόσκλησης.
Αποδεχτείτε την πρόσκληση
Ο συνάδελφος δημιουργεί τον δικό του λογαριασμό και στη συνέχεια ανήκει στην ίδια εταιρεία.
Ρυθμίστε λεπτομερώς την πρόσβαση
Ενεργοποιήστε ή περιορίστε ενότητες/περιοχές ανά άτομο.
Ρόλοι (τυπικοί)
- Ιδιοκτήτης/Διαχειριστής — Πλήρης πρόσβαση συμπεριλαμβανομένων ρυθμίσεων, χρέωσης και ανάθεσης δικαιωμάτων.
- Διαχειριστής — Δεδομένα ομάδας και αναλύσεις, περιορισμένη διαχείριση.
- Υπάλληλος — Εργάζεται σε ανατεθειμένες ενότητες με τα δικά του δεδομένα.
- Θεατής/AIRIS — Πρόσβαση ανάγνωσης ή AIRIS για εξωτερικούς ενδιαφερόμενους.
Διαχείριση Ρόλων & Πρόσβασης
Αλλαγή Ρόλου
Επιλέξτε το άτομο στη διαχείριση ομάδας και αναθέστε έναν διαφορετικό ρόλο — τα τροποποιημένα δικαιώματα ισχύουν άμεσα.
Παύση Πρόσβασης αντί Διαγραφής
Απενεργοποιήστε την πρόσβαση: Το άτομο δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί, αλλά το ιστορικό και οι αναθέσεις (εργασίες, έγγραφα) διατηρούνται.
Αφαίρεση Υπαλλήλου
Πριν την οριστική αφαίρεση, αναθέστε εκ νέου ανοιχτές διαδικασίες (εργασίες, συμφωνίες, αιτήματα) σε συναδέλφους, ώστε να μην μείνει τίποτα σε εκκρεμότητα.
Μεταβίβαση ιδιοκτησίας
Όταν αλλάζουν οι αρμοδιότητες — όπως ένας νέος διευθύνων σύμβουλος ή πρόεδρος συλλόγου — μπορείτε να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία (Owner) σε ένα υπάρχον μέλος με λίγα κλικ. Εσείς διατηρείτε πλήρη πρόσβαση.
Άνοιγμα μενού ενεργειών
Στη διαχείριση ομάδας, ανοίξτε το μενού ενεργειών (⋯) στα δεξιά του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Σημείωση: Την επιλογή «Μεταβίβαση ιδιοκτησίας» τη βλέπει μόνο ένας υπάρχων Owner.
Επιλέξτε «Μεταβίβαση ιδιοκτησίας»
Επιλέξτε την καταχώριση. Θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης με το επιλεγμένο άτομο.
Επιβεβαίωση μεταβίβασης
Μετά την επιβεβαίωση, το άτομο γίνεται αμέσως ιδιοκτήτης (Owner) με πλήρη πρόσβαση. Εσείς γίνεστε αυτόματα Admin — διατηρείτε πλήρη πρόσβαση, αλλάζει μόνο ο ρόλος του ιδιοκτήτη.
Με τη μεταβίβαση δεν χάνετε τίποτα: Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης γίνεται Admin με πλήρη πρόσβαση. Πάντα παραμένει τουλάχιστον ένας ιδιοκτήτης, και η αλλαγή καταγράφεται.
Πρέπει πάντα να παραμένει τουλάχιστον ένας Owner/Admin με πλήρη πρόσβαση — διαφορετικά, οι ρυθμίσεις, η εκχώρηση δικαιωμάτων και η τιμολόγηση δεν μπορούν πλέον να διαχειριστούν.
Αναθέστε μόνο τα δικαιώματα που χρειάζεται πραγματικά κάποιος. Οι ρόλοι μπορούν να προσαρμοστούν ανά πάσα στιγμή, εάν προστεθούν εργασίες.